Bekijk de video (0321) 33 26 55 info@eps-presentation.nl

EPS op de NOT 2017- stand 11D020

Registreer uw bezoek bij EPS op de NOT 2017

Van 24 t/m 28 januari 2017 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) plaats. De NOT is dé beurs waar onderwijzend Nederland samenkomt. De omgeving heeft een enorm grote invloed op het onderwijs, dat willen wij u graag laten zien! Daarom is EPS op de NOT prominent aanwezig. 

Op onze stand (hal 11, stand 11D020) maakt u, onder het genot van een hapje en een drankje, kennis met de nieuwste trends en ontwikkelingen in onderwijsland. Beleef onze visie in een virtuele wereld, door middel van onze unieke 3D-tool. Hierin kunt u met eigen ogen uitdagende leeromgevingen en prachtige leerpleinen, met volop beleving en goed doordacht prikkelmanagement bekijken, zowel voor BO als VO. Onderwijs 2032 is volledig geïntegreerd en 21e -eeuwse vaardigheden kunnen in deze omgevingen optimaal ontwikkeld worden. 

Door te registreren kunt u gratis toegangsbadges voor uzelf en uw collega's reserveren. U ontvangt vervolgens per e-mail een bevestiging met barcode waarmee u uw persoonlijke toegangsbadge op de beurs kunt afhalen.

Om gratis toegangskaarten via EPS te bestellen: 
Aanmelden NOT 2017

EPS is uw partner voor een totaal project: wij doen aan ontwerp, projectbegeleiding, levering, montage/installatie en nazorg. Onze methode zorgt dat wij samen met u tot een juiste en bij uw school en visie passende inrichting komen. Wij gaan hierover graag met u in gesprek. Wij zijn onafhankelijk van producenten en kunnen daardoor onbeperkte mogelijkheden bieden qua meubilair en inrichting. Zodoende kunt u altijd rekenen op de beste en breedst mogelijke keuzes, voor ieder budget. Dit alles kan ook op basis van een lease concept, tegen lage rente. Bij ons maakt u gebruik van de maximale mogelijkheden! Naast totaalprojecten begeleiden wij u natuurlijk ook graag in de aanschaf van individuele elementen voor uw school.

Wij nodigen u uit om een kijkje te komen nemen op onze inspirerende stand. Wij garanderen u een bijzondere beleving!