Bekijk de video (0321) 33 26 55 info@eps-presentation.nl

het flexibele leerplein

Share
Tweet
Forward


Het flexibele leerplein

Een ruimte om comfortabel te studeren met verschillende gebieden voor verschillende leerstijlen.

Zou het niet geweldig zijn als je dingen kon verplaatsen en ruimte kon creëren? Dat een ruimte vele rollen kunnen vervullen? Kan een klaslokaal veranderen in een dramastudio, of kan de hal een open leerzone worden? Zou het niet geweldig zijn als je op ICT kon inspringen wanneer je daar zin in had? Dit zijn de scenario's die wij bij EPS toe willen passen in onderwijsland. Omdat ieder kind anders is en een eigen leerbehoefte heeft.
Treinzitten

Privé, comfortabel en akoestisch. Deze treinzitjes zijn er in verschillende maten en vormen en zijn perfect voor groepsdiscussies of om alleen te werken.
Maantafels

Deze gebogen tafels zijn gemaakt van een slijtvast materiaal. Met de vorm kun je de tafels verplaatsen om meerdere opstellingen te vormen.
CubeWall

Een fantastische manier om boeken en bronnen op te slaan. Inclusief verlichting, zachte zitplaatsen of integratie voor het opladen van iPads, laptops of e-readers.
Zachte poefjes

Voeg kleur toe met deze comfortabele gestoffeerde krukjes. Verkrijgbaar in verschillende vormen en een breed scala aan kleuren. Deze krukjes zijn licht genoeg om gemakkelijk te bewegen, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor leerpleinen.
Informatie

"Our interiors make kids bloom!"

Pascal Neleman - Omgevingsdeskundige
LinkedIn
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Website