Bekijk de video (0321) 33 26 55 info@eps-presentation.nl

Mobiele podia, licht en geluid door EPS

Share
Tweet
Forward

Steel de show op dit mobiele podium

Creëer eenvoudig en snel je eigen, mobiel podium met de lichtgewicht EPS podium onderdelen. Praktisch voor vieringen, musicals, modeshows, muziekpresentaties en allerlei andere evenementen.
De ultralichte aluminium verplaatsbaar podium is zeer sterk en veilig. Het podium kan zelfs 1.000 kg per m2 dragen. Gecertificeerd door TÜV.

EPS Ultralight mobiel podium

Het aluminium frame kan gemakkelijk worden opengevouwen en vervolgens bevestig je daarop het draagbare platform. De 2 onderdelen bevestig je eenvoudig aan elkaar vast. Ons mobiel podium is simpel en snel op te zetten en af te breken. Zelfs door 1 persoon.

Met behulp van de verschillende podiumdelen kun je zelf een verplaatsbaar podium samenstellen dat voldoet aan jouw wensen en behoeften.

Daarnaast is EPS ook gespecialiseerd in geluidsinstallaties en podiumverlichting. Zo komt iedere 'ster' helemaal tot zijn recht en kan iedereen optimaal genieten van de performance...

Meer inspiratie
Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij sturen graag een uitgebreide digitale brochure met informatie of staan je telefonisch te woord.
Meer informatie

"Our interiors make kids bloom!"

Pascal Neleman - Omgevingsdeskundige
LinkedIn
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Website
Copyright © 2018, EPS Presentation, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@eps-presentation.nl

Niet geïnteresseerd? Uitschrijven van onze lijst