Bekijk de video (0321) 33 26 55 info@eps-presentation.nl

Out of the box!

We nemen je mee in de wereld van STEAM. STEAM staat voor Science, Technology, Engineering, Arts en Mathematics. Niets veranderd zo snel als het onderwijs en STEAM stimuleert leerlingen in wetenschappelijk denken en werken. STEAM is dé manier om wetenschap, techniek en 'arts' te integreren in het curriculum op school.


Wij komen graag bij u langs om mee te denken voor het FabLab. Vraag de online brochure aan of maak een afspraak!

 
Online Brochure

In hoogte verstelbare werktafel van Zioxi met een robuust blad. Om aan te zitten of te staan. Voor handige handen!

Samen ontwikkeld met LEGO, deze LEGO Mindstorm oplaadkast. Ook leveren wij LEGO kasten waar de trays in kunnen en met opstaande rand zodat de lego er niet af kan vallen!


Deze futuristische werkstoel is een echte eyecatcher in de ruimte. In hoogte verstelbaar, lekker flexibel en ook nog eens ergonomisch verantwoord!Deze kast is geschikt als roomdivider èn beschrijfbaar! Mooi voor opbergen en brainstormsessies. 

Een voorbeeld van een SCIENCE lab van Zioxi. Een superieure kwaliteit met aansluiting voor water, gas en electra, geheel op maat gemaakt.


Opgeruimd staat netjes maar iets makkelijk kunnen vinden is fijn. Daar komt deze mooie materialenkast om de hoek kijken.
 

Wij pleiten voor het totale aanbod waardoor kinderen kunnen onderzoeken waar ze goed in zijn en wat bij ze past. En soms is dat 'gewoon' achter een schildersezel.

Online Brochure

"Our interiors make kids bloom!"

Pascal Neleman - Omgevingsdeskundige

 
Contact