Bekijk de video (0321) 33 26 55 info@eps-presentation.nl

EPS | Schoolmeubilair | Schoolplein speeltoestellen

Op zoek naar educatief verantwoorde schoolplein speeltoestellen?

Ook voor de inrichting van uw schoolplein kunt u terecht bij EPS. Wij bieden namelijk een groot gamma van educatieve speeltoestellen. De speeltoestellen zijn bewust abstract en dit stimuleert de motorische ontwikkeling en creativiteit van kinderen. En doordat het een samenspel met andere kinderen creëert op het schoolplein, worden ook de sociale vaardigheden aangescherpt.

De variëteit is eindeloos

Van balspelletjes tot een heuse tribune, centraal staat dat de spelletjes
didactisch verantwoord zijn. De kinderen léren er iets mee, zonder dat ze het
zelf in de gaten hebben, want zij  vermaken zich enorm. 

Om ook kleur te brengen op middelbare scholen bieden wij Lounge een zit-,
hang-, keuvel-, praat- en verzamelhoek voor het plein of de aula verkrijgbaar in veel verschillende soorten en kleuren.

Kwalitatief sterke en onderhoudsvrije speeltoestellen.

Onze schoolplein speeltoestellen zijn van hoogwaardige kwaliteit, kunststof (polyethyleen) en bewust gemaakt voor het buitenspelen. Bestand tegen alle weersinvloeden en niet gevoelig voor vandalisme.

Daarbij zijn de speeltoestellen onderhoudsvrij en kunnen heel eenvoudige op het schoolplein worden geplaatst (zelfs op een terrein van asfalt of beton). Zonder veiligheidsvloer, montagekosten of jaarlijkse onderhoudskosten.  Daarbij worden de ecologische speeltoestellen aan het einde van hun levenscyclus gerecycled tot een nieuw product.

Pestvrij schoolplein door EPS A'muze schoolplein speeltoestellen

De EPS A'muze speeltoestellen zijn al 20 jaar een groot succes in België en daarom op veel schoolpleinen te vinden. Naast het enorme speelplezier is er ook gebleken dat er minder gepest wordt wanneer kinderen spelen met onze unieke speeltoestellen. Het sociale aspect speelt een grote rol bij de toestellen. De kinderen spelen meer samen en voor pesten is er geen ruimte meer. Eén van de vele positieve gevolgen die de A'muze speeltoestellen met zich meebrengt. 

Multimove voor kinderen

In het project ‘Multimove voor kinderen’ leert u de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden om de motorische ontwikkeling van 3- tot 8-jarige kinderen op een pedagogisch onderbouwde manier te stimuleren. De A'muze speeltoestellen bieden hiervoor eindeloze mogelijkheden.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.